Magunkról


A MEDICOR Szerviz 1963-ban, mint a MEDICOR márkaszervize kezdte tevékenységét az orvostechnika területén és mára több mint 55 éves múlttal rendelkezik. A MEDICOR csoport 2004-ben történt megszűnése óta önálló részvénytársaságként működik.

A Medicor Szerviz Zrt. 2013-tól 2016-ig volt tagja az Euromedic cégcsoportnak, majd 2016. júniusban történt kiválása után, a korábbi tevékenységének megtartásával, önállóan végzi eddig folytatott tevékenységeit.

Cégünk az elmúlt évtizedek alatt nagy műszaki tudást és helyi ismereteket szerzett a magyar egészségügyben, így megbízható partner az orvostechnikai berendezések hatékony üzemeltetésében. Szerviz szolgáltatásait egyedi megrendelések, átalánydíjas szerződések alapján, illetve fővállalkozásban végzi. Tevékenységével lefedi a teljes orvostechnikai területet a műtéti technikától az orvosi elektronikán keresztül a röntgen berendezésekig. Képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy a készülékek javítása, karbantartása zökkenőmentes, az ehhez szükséges alkatrészellátás pedig folyamatos legyen.

Társaságunk csaknem a teljes termékskálára végzi a 4/2009 (III.17) EüM rendelet előírásainak megfelelően a készülékek funkcionális és biztonságtechnikai vizsgálatát. Ehhez a tevékenységéhez rendelkezik az OGYÉI Orvostechnikai Főosztály engedélyével.

A Társaság felismerve a szakmai tudásában, a piac ismeretében, továbbá az évtizedek alatt kialakult szakmai kapcsolataiban rejlő lehetőségeket, bővítette tevékenységét nem hazai gyártók termékeinek forgalmazásával, szerviz képviseletével.

A Medicor Szerviz Zrt. a „Mediklaszter”, a medikai gyártók szövetségének a tagja, valamint a „Medicor Group” csoport tagja Is.