Szolgáltatásaink


Időszakos felülvizsgálatok

Társaságunk csaknem a teljes termékskálára végzi a 4/2009 (III.17.) EüM rendelet előírásainak megfelelően a készülékek funkcionális és biztonságtechnikai vizsgálatát. Ehhez a tevékenységéhez rendelkezik az OGYÉI Orvostechnikai Főosztály engedélyével.

Karbantartás, javítás

Orvos- és kórháztechnikai berendezések javítása, karbantartása eseti megrendelések, illetve átalánydíjas karbantartási és javítási szerződések formájában, a MEDICOR által gyártott valamennyi termékre (műtéti technika, orvos elektronika, röntgen berendezések).

Karbantartás, javítás, fővállalkozásban

Fővállalkozói jelleggel, átalánydíjért az egészségügyi intézmények teljes orvosi műszerparkjának javítása, karbantartása, kezelése helyszínre telepített csoporttal, alvállalkozók (márkaszervizek) bevonásával az alábbiak szerint:
A szerződésbe vont és osztályonként felsorolt orvosi gépek, készülékek, egyéb orvosi eszközök és mindezek tartozékainak folyamatos és teljes körű javítása, rendszeres karbantartása.
A 4/2009 (III.17.) EüM rendeletben előírt időszakos biztonságtechnikai és funkcionális vizsgálatok, a 127/1991. (X.9.) kormányrendelet által meghatározott hitelesítések, kalibrálások elvégzése.
A Megrendelő által korábban kötött és még hatályban lévő karbantartási szerződések kezelése, teljesítések ellenőrzése. A szerződések lejárta után a feladat sajátkörű elvégzése, vagy alvállalkozói szerződések megkötése.

Felújítás

Sok éve használt, a MEDICOR által gyártott műtőasztalok, illetve azok fődarabjainak felújítása.

Modernizálás, Digitalizálás

A MEDICOR által korábban gyártott, elavult röntgen berendezések modernizálása a vizsgáló szerkezetek felújításával, illetve a generátor nagyfrekvenciásra történő cseréjével. Meglévő röntgenberendezések digitalizálása.

Röntgen munkahelyek telepítése, leszerelése, elszállítása

 

Sugárvédelmi tervek elkészítése.

 

Kórházi műszerpark állapot felmérése

Elvégezzük bármely egészségügyi intézmény teljes orvostechnika berendezéseinek állapot felmérését, osztályonkénti leltározását. Közreműködünk az intézménynél bevezetendő ISO minőségbiztosítási rendszer műszerparkkal kapcsolatos elvárásainak kialakításában.
Igény esetén a teljes műszerlistát felvisszük egy általunk kifejlesztett, már több kórházban is alkalmazott számítógépes nyilvántartási rendszerbe, mely kezeli a berendezések teljes élettörténetét (karbantartások, javítások, biztonságtechnikai vizsgálatok, stb.)

Szerviz képviselet

A MEDICOR Szerviz ZRT. a saját forgalmazásában értékesített berendezéseken túlmenően ellátja azon berendezések üzembe helyezését, garanciális és azon túli javítását, melyre a forgalmazókkal szerviz megállapodást kötött.
A Képviseletek mappában megtalálhatók azon forgalmazók és termékeik, melyekre szerviz megállapodásunk van a forgalmazóval.