Kereskedelem


Cégünk 2007-óta látja el a LISTEM (Dél Korea) röntgenberendezés gyártó kizárólagos magyarországi képviseletét. A LISTEM vállalat Dél Korea vezető diagnosztikai röntgen gyártója. A gyártás a világ egyik legkorszerűbb egészségügyi ipari parkjában ”Wonju Medical Industry Techno Valley”-ban történik, a legmodernebb körülmények között kiemelkedően magas minőségi követelményeknek megfelelően. Termékeik lefedik a diagnosztikai röntgen teljes skáláját az analóg és digitális felvételi és átvilágító rendszereken keresztül. A korszerű gyártástechnológiának köszönhetően a berendezések hosszútávon kiválóan magas megbízhatósággal rendelkeznek.

2011 óta látja el magyarországi képviseletét a Medicor Szerviz Zrt az RF SYSTEMLAB (Japán) új direkt digitális röntgenfelvételi szenzorának. A NAOMI detektor felhasználása ajánlott kisebb rendelőintézetek, tüdőszűrő-állomások számára, akik meglévő röntgenberendezésüket szeretnék digitalizálni gyorsan és alacsony költségből.

2012-ben az EMALED (Német) cég ledes műtőlámpáival bővült termékképviseletünk, melyeket kiváló minőség és ár-érték arány jellemez. A legújabb  Led-technológia az egészségügyben új alternatíva a hagyományos halogénes lámpákkal szemben.
2012-ben az ATLAIM dél-koreai röntgendigitalizáló flatpanel detektoraival bővítettük kínálatunkat.

2013-ban megújítottuk disztrbutori szerződésünket az ugyancsak dél-koreai GENORAY röntgengyártó céggel az analóg és digitális: mammográfok, sebészeti képerősítők, valamint fogászati röntgenberendezések forgalmazása területén.

Külön érték Társaságunknál, hogy a forgalmazás és a szervizszolgáltatás egy irányítás alatt áll. Vevőink a kiváló termékek mellé kitűnő és megbízható szervizszolgáltatást is kapnak a gyártónál kiképzett szakemberektől.
Új képviseleti szerződések megkötésekor külön hangsúlyt fektetünk a forgalmazandó termék magas műszaki színvonalára, megbízhatóságára, nemzetközi elismertségére.